Senseofnorth.se

Välkommen till Senseofnorth.se. Här kan du som är intresserad av norden och letar efter information om de nordiska länderna hitta intressant innehåll och tips om aktuella händelser och evenemang.

Tips för att tjäna pengar till skolresan

2019-02-21
Att åka på en skolresa med klassen är roligt för alla inblandande, men för att kunna komma iväg på resan krävs att klassen har en reskassa att använda sig av. Men hur kan man då tjäna pengar till skolresan? Ett sätt är försäljning av produkter.

Tjäna pengar till en skolresa kan man göra genom försäljning.

Läs mer även här om att tjäna pengar till skolresan

Tjäna pengar genom försäljning

Att åka på en skolresa kan förutom att det är roligt för alla inblandade även ha andra fördelar. En klassresa kan få gruppen att få en bättre sammanhållning. Resan är också säkerligen något som leder till att både barnen, lärarna och andra inblandade får minnen för livet.

För att komma iväg på en skolresa krävs alltså vanligen en reskassa att finansiera resan med. Detta gäller ofta oavsett om resan går till en destination nära hemmet eller långt bort, kanske till ett annat land ute i Europa eller världen. För att ha en kassa att använda sig av gäller det att tjäna pengar till skolresan.

Tjäna pengar till sin skolresa kan alltså göras på ett flertal sätt. Ett sätt är att klassen säljer någon typ av produkt till grannar, vänner, föräldrar och släkt. Några alternativ är godis, plastpåsar, kakor, kaffe, toapapper och mycket annat. Ett val är även att sälja kryddor för att tjäna pengar till skolresan.

Sälj kryddor inför skolresan

En fördel med att sälja kryddor för att finansiera en skolresa är att kryddor är något som alla behöver i det vardagliga livet oavsett om det gäller matlagning under veckan, på helgen eller till en fest. Vid försäljningen av kryddor för att tjäna pengar till skolresan kan man också välja rätt kryddor efter säsong. På det viset är man inte som med vissa andra produkter beroende av att försäljningen sker en viss tid på året.